top of page

TEAM SIERTEELTSALES

Wij bieden commerciële diensten aan voor Sierteeltbedrijven. In de praktijk betekent dat verkoopadvisering, verkoop- en marketingondersteuning. De bedrijven die van onze diensten gebruik maken produceren potplanten en hebben hun commerciële activiteiten aan ons uitbesteedt. Dat biedt diverse voordelen. Deze bedrijven hoeven geen eigen verkoper in dienst te nemen en maken gebruik van het netwerk en expertise die wij in vele jaren hebben opgebouwd. 

De werkzaamheden die wij verrichten omvatten commerciële activiteiten in de breedste zin van het woord. Denk daarbij o.a. aan het plegen van acquisitie, het onderhouden en uitbreiden van een relatienetwerk, meedenken in concepten en het vertegenwoordigen van bedrijven op nationale- en internationale beurzen.

Mijn naam is Ronald Lamers. Sinds 1 oktober 2008 ben ik eigenaar van de organisatie "SierteeltSales".

 

In de vele jaren dat ik actief ben in de branche heb ik diverse commerciële en -ondersteunende functies doorlopen.

 

Van Bedrijfsleider bij een handelskweker (import-export) tot Bemiddelaar, Aanbodsmanager, Veilmeester en Persoonlijk verkoper.  

Cees Bronkhorst

Ik stel me graag even aan u voor. Mijn naam is Cees Bronkhorst verkoopadviseur bij "SierteeltSales". 

 

Tijdens een mooie en langdurige loopbaan in de Sierteeltsector, heb ik veel productkennis opgedaan en een groot netwerk opgebouwd. Vanaf 1 mei 2018 ben ik als verkoopadviseur met Q-Sales aangesloten bij SierteeltSales. Met mijn kennis en ervaring en samen met Ronald Lamers hoop ik u als klant te mogen begroeten bij SierteeltSales.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.

Mail SierteeltSales
bottom of page